AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Δεκ 2019

Στη Σάμο ο αρχηγός του Λιμενικού Θ. Κλιάρης


Τη Σάμο επισκέφθηκε την Τρίτη ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, στο πλαίσιο της παρακολούθησης του επιχειρησιακού σχεδιασμού των Λιμενικών Αρχών του Ανατολικού Αιγαίου για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος.

Ο αρχηγός, που συνοδευόταν από τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του αρχηγείου του Σώματος, αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χριστιανό, επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Σάμου, το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών, τα πλωτά περιπολικά σκάφη και τον Λιμενικό Σταθμό Καρλοβάσου, όπου και συνομίλησε με τα στελέχη των Λιμενικών Αρχών, τους κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών και παράλληλα ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους.



Ο αρχηγός συνεχάρη τα στελέχη και τα πληρώματα για τον επαγγελματισμό και τη φιλοτιμία που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του, ο αντιναύαρχος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Στάντζο, τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρο Λυμπέρη, τον υποδιοικητή της 79 Α.Δ.Τ.Ε., καθώς και τον αστυνομικό διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Φωτογραφίες: Λιμενικό Σώμα

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com