AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Σεπ 2014

Λίαν προσεχώς το "Νήσος Μύκονος" στη γραμμή της Βόρειας Ελλάδας


Το "Νήσος Μύκονος" αναλαμβάνει, εκτός απροόπτου, να καλύψει τη γραμμή Καβάλα-Λήμνος-Μυτιλήνη-Χίος-Βαθύ Σάμου. Κι αυτό θα γίνει άμεσα.
 
Μετά την έκπτωση της NEL Lines και τη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του βορείου Αιγαίου με τη Βόρεια Ελλάδα για το επόμενο τρίμηνο, πληροφορίες του My Samos Blog από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου αναφέρουν ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θα ανάψει οριστικά το πράσινο φως - θα αναθέσει τη γραμμή στη Hellenic Seaways (HSW).

Τη μοναδική, δηλαδή, ακτοπλοϊκή εταιρεία που κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα, εκδηλώνοντας και επίσημα χθες, Πέμπτη, το ενδιαφέρον της για τη δεύτερη από τις δύο προτάσεις - γραμμές που είχε απευθύνει το Υπουργείο.

Με άλλα λόγια, όπως όλα δείχνουν και επιβεβαιώνουν και στελέχη της εταιρείας σε επικοινωνία τους με το My Samos Blog, άμεσα η HSW θα αρχίσει να εκτελεί, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, δύο δρομολόγια την εβδομάδα στη γραμμή Καβάλα - Λήμνος - Μυτιλήνη - Χίος - Βαθύ Σάμου.

Με ώρα αναχώρησης του "Νήσος Μύκονος" από τον Πειραιά νωρίς το απόγευμα (πιθανότατα στις 4 μ.μ), το πλοίο, που από την Κυριακή 21/9 σταματά τα δρομολόγιά του στη γραμμή Πειραιάς-Καρλόβασι, θα επεκτείνει προσεχώς τις συγκεκριμένες δύο ημέρες το δρομολόγιό του και θα συνεχίζει για Σάμο (Βαθύ) - Χίο - Μυτιλήνη - Λήμνο - Καβάλα μετ' επιστροφής.