AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Σεπ 2014

Τι ειπώθηκε στην ημερίδα για τα τροχαία ατυχήματα


Ημερίδα με θέματα τις πρώτες βοήθειες και οδηγίες διάσωσης σε περιπτώσεις ατυχημάτων, αλλά για την ασφάλιση των οχημάτων διοργάνωσε την Τετάρτη στην κατάμεστη Λέσχη Αξιωματικών της 79 Α.Δ.Τ.Ε το Τμήμα Τροχαίας Σάμου, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου.

Ομιλητές ήταν οι εξής:

- Η διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Σάμου, Νίκη Βεργίνη, με θέμα τα τροχαία ατυχήματα.

- Ο πρόεδρος του Παραρτήματος Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Δημήτρης Καλατζής, με θέμα τις διασωστικές επιχειρήσεις σε τροχαία ατυχήματα.


- Ο διευθυντής του κεντρικού καταστήματος της Interamerican Σάμου, ασφαλιστής Ιωάννης Τσεβρένης, με θέμα την ασφάλιση και τα ανασφάλιστα οχήματα στις περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων.


- Η Ειρήνη Λιόντα, υπεύθυνη πρώτων βοηθειών του Παραρτήματος Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, η οποία εκτός από την θεωρητική ομιλία της με θέμα βασικές αρχές πρώτων βοηθειών έκανε με τα μέλη του τμήματος επιδείξεις ακινητοποίησης τραυματισμένου ατόμου σε διαφορετικές θέσεις, απεγκλωβισμό τραυματία οδηγού από τρακαρισμένο όχημα, επείγοντα απεγκλωβισμό καθώς και τρόπο αφαίρεσης κράνους από τραυματία οδηγό μοτοσυκλέτας.