AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Νοε 2014

Τα κρασιά της Ε.Ο.Σ.Σ. στη Θεσσαλονίκη


Στον 12ο "Χάρτη των Γεύσεων", το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Νοεμβρίου, στην Αποθήκη Γ΄ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, θα δώσει το παρών η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ).

Ο Χάρτης των Γεύσεων, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2003 από τη "Wine Plus", φέτος μάλιστα υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνει περισσότερους από 90 οινοποιούς από τις σημαντικότερες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας, αποσταγματοποιούς και εισαγωγείς οίνων.

Υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες, φίλους του κρασιού και επαγγελματίες του χώρου από όλη την Ελλάδα, αλλά πλέον και από το εξωτερικό.

Φέτος, οι επισκέπτες του Χάρτη των Γεύσεων θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν για ένα διήμερο ένα ευρύ φάσμα κρασιών: και τα φρέσκα της εσοδείας 2014, τις νέες ετικέτες και συσκευασίες, αρκετές από τις οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση, και βεβαίως τις γνωστές αγαπημένες επιλογές από πολλές φημισμένες περιοχές της Ελλάδας και της υφηλίου.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις και μαγειρικές επιδείξεις από κορυφαίους chef και ζαχαροπλάστες της Θεσσαλονίκης.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 13:00 - 21:00 και το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ.