AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Δεκ 2015

Εξαιρετική διάκριση για φοιτητές στο Καρλόβασι της Σάμου


Δύο φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών στο Καρλόβασι Σάμου έλαβαν το βραβείο Αριστείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Πρόκειται για τον μεταπτυχιακό φοιτητή, Παρασκευά Διαμαντάτο του Γεωργίου, και την προπτυχιακή φοιτήτρια, Ελένη Μπογδάνη του Αναστασίου.

Η επίδοση των Βραβείων Αριστείας θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Βραβείο Αριστείας δόθηκε συνολικά σε μόλις 5 φοιτητές από όλες τις Σχολές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι οποίες εδρεύουν σε έξι διαφορετικά νησιά.

Στόχος των Βραβείων Αριστείας είναι η επιβράβευση εξαιρετικών διακρίσεων και επιτευγμάτων κατά την διάρκεια των σπουδών τους και συγκεκριμένα οι επιστημονικές δημοσιεύσεις, οι συμμετοχές σε συνέδρια με πρακτικά και γενικότερα η διεθνής αναγνώριση των έργων τους.

Τα Βραβεία απονέμονται μετά από απόφαση του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την οποία επικυρώθηκε η ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Βραβείων για την αξιολόγηση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στο πλαίσιο της προκήρυξης Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας ακαδημαϊκού έτους 2014-2015.

Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει επίσης την Προκήρυξη των Βραβείων Αριστείας για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2015-16. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής είναι η 30η Ιουνίου 2016.