AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Δεκ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η "Αστερούπολη" στους Μυτιληνιούς Σάμου!

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα "Κοινότητα Μυτιληνιών Σάμου Σάμου" στο Facebook

Ο Εμπορικός Σύλλογος και η Δημοτική Κοινότητα Μυτιληνιών διοργάνωσαν την Τρίτη και Τετάρτη στους Μυτιληνιούς Σάμου την σειρά χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τίτλο "Αστερούπολη".

Την έναρξη των εκδηλώσεων της "Αστερούπολης" την Τρίτη χαιρέτισε ο πρόεδρος της Κοινότητας, Γιώργος Ελευθερόγλου, εκ μέρους του Δήμου Σάμου ο Αντιδήμαρχος Πυθαγόρειου, Βασίλης Βαλκαμλής, εκ μέρους του Δ.Ο.ΠΟ.Ν.Ν.Α.Σ η πρόεδρος, Άννη Ανδρεάδου, και εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιληνιών ο πρόεδρος, Γιάννης Καπλαντζής.
Στη βραδιά έναρξης βρέθηκε και η υποψήφια για το γνωστό και ως  "Βραβείο Νόμπελ των Εκπαιδευτικών", Αγγελική Παππά, η οποία κατάγεται από τον Όρμο Μαραθοκάμπου της Σάμου.

Τα παιδιά τις δύο ημέρες που ήταν ανοιχτή η "Αστερούπολη" διασκέδασαν στο σπίτι του Άι Βασίλη, στο Εργαστήρι των Ξωτικών, στο Ζαχαροπλαστείο των Ξωτικών και με δρώμενα όπως "Ο χαμένος σκούφος του Άι Βασίλη", ζωγραφική προσώπου, μπαλόνια των ευχών και άλλα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.


Η γνωστή σεφ Ρένα Κώστογλου βρέθηκε στο Ζαχαροπλαστείο των Ξωτικών όπου στόλισε χριστουγεννιάτικα cupcakes και έφτιαξε τούρτα με ζαχαρόπαστα.
Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες της Βιβής Σταυριανού από την "Αστερούπολη"! 









Στην Αστερούπολη συμμετείχε και ο κ. Νίκος Φτηνογιάννης, ο οποίος ανάρτησε τις ακόλουθες φωτογραφίες στο Facebook!