AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Οκτ 2019

ΒΙΝΤΕΟ: Φ. Γεννηματά: "Η κατάσταση στη Σάμο πολύ χειρότερη και από τη Μόρια"

 

Τη Σάμο επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Επισκέφθηκε τους δύο δημάρχους του νησιού, τον αντιπεριφερειάρχη, το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Βαθύ και το Μουσείο Οίνου, ενώ πήρε μέρος και και σε διευρυμένη σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ.

Σε δήλωσή της μετά την επίσκεψή της στο ΚΥΤ, η κ. Γεννηματά τόνισε πως "η κατάσταση στη Σάμο είναι πολύ χειρότερη και από τη Μόρια. Δεν αντέχουν άλλο τα νησιά μας. Δεν πάει άλλο με τη συμφωνία Μέρκελ-Τσίπρα, που δυστυχώς πειθήνια εφαρμόζει και η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Η Ευρώπη και η Ελλάδα πρέπει τώρα να πάρουν πίσω τα κλειδιά του προσφυγικού- μεταναστευτικού από τον Ερντογάν, ο οποίος μας εκβιάζει και μας απειλεί. 


Και όλες οι χώρες της Ευρώπης, θα πρέπει να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.

Το ζήτημα δεν είναι ελληνικό, είναι ευρωπαϊκό. Θα πρέπει να προστατεύσουμε αποτελεσματικά τα σύνορά μας και να επιβάλουμε την επιστροφή των μεταναστών και την άμεση μετεγκατάσταση των προσφύγων και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Τώρα πριν να είναι πάρα πολύ αργά" σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.


Η επίσκεψη Γεννηματά στο Καρλόβασι

Το πρωί του Σαββάτου η Φώφη Γεννηματά βρέθηκε στο Καρλόβασι, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρο Λυμπέρη.










Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ περιηγήθηκε και στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, όπου ενημερώθηκε σχετικά από τους εργαζόμενους.






Φωτογραφίες και βίντεο Καρλοβάσου: Φώτης Ζανέτης
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com