Σελίδες

AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Δεκ 2012

Ανοίγει σήμερα η Παραμυθούπολη!


Αρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις της Παραμυθούπολης στη Σάμο.

Στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί λαμπαδηδρομία, με σημείο εκκίνησης τα γηπεδάκια στην παραλιακή οδό και τελικό σταθμό την Πλατεία Πυθαγόρα, όπου θα γίνει η εγκατάσταση του Αϊ Βασίλη στο σπιτάκι του, ο φωτισμός της Παραμυθούπολης και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Συγκεκριμένα, η πορεία που θα ακολουθήσει η λαμπαδηδρομία είναι η εξής: Εκκίνηση - Σημείο συγκέντρωσης: Γήπεδα Μπάσκετ – Τένις. Από εκεί είσοδος στο στενό της Αστυνομίας και στη συνέχεια κατεύθυνση προς το Γεφυράκι. Στα φανάρια θα γίνει στροφή αριστερά με κατεύθυνση προς την Παραλιακή. Οι λαμπαδηδρόμοι θα διασχίσουν όλη την Παραλιακή μέχρι το Ξενοδοχείο «Σάμος», όπου και θα στρίψουν, μπαίνοντας στον εσωτερικό δρόμο από την οδό Γράμμου. Θα διασχίσουν τον Εμπορικό Δρόμο μέχρι την διασταύρωση των Οδών Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη και Αρχιερέως Κυρίλλου. 

Στη συνέχεια οι λαμπαδηδρόμοι θα ανεβούν τη Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη, θα  συνεχίσουν στα Προσφυγικά από την οδό Μυκάλης και θα στρίψουν δεξιά στην οδό Σμύρνης με κατεύθυνση προς τα κάτω. Αφού φτάσουν στην οδό Κανάρη θα στρίψουν με κατεύθυνση προς την Πλατεία Δημαρχείου. Θα συνεχίσουν στην οδό Αλέξανδρου Πασχάλη και θα εισέλθουν στον Εμπορικό δρόμο. Θα καταλήξουν στην Πλατεία Πυθαγόρα από την Οδό Αρχιερέως Κυρίλλου. 

Εκεί στις 20:30 θα γίνει η έναρξη των γιορτών: η Παραμυθούπολη θα ζωντανέψει με μουσική από την Φιλαρμονική του Βαθύλλου, χορό από το Samos School of Dance και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Χορωδία Αρμονία!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Παραμυθούπολης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελιδα της Παραμυθούπολης.