Σελίδες

AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Ιαν 2013

Και σαμιώτικα ζητήματα στη συνεδρίαση της Περ. Ένωσης Δήμων Β. Αιγαίου


Η δραστηριότητα και τα οικονομικά θέματα που απασχολούν το Κέντρο Απασχόλησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Α.Ε.Κ) Σάμου, τη Δημοτική Αναπτυξιακή Εταιρεία Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων (Δ.Α.Ε.Σ.Ι.Φ), καθώς και τον Φάρο Σάμου, θα τεθούν, μεταξύ άλλων, επί τάπητος την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου, στη Μυτιλήνη.

Την ίδια ημέρα τίθεται σε ψηφοφορία η έγκριση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2013, του προγράμματος δράσης και του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και Κανονισμού της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου. Παράλληλα, τα μέλη της θα αποφασίσουν για την ανάθεση καθαριότητας γραφείων των παραρτημάτων της Π.Ε.Δ. στη Σάμο και τα άλλα νησιά. Θα οριστούν, εξάλλου, υπάλληλοι στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δημοτικών Υπαλλήλων Σάμου, Χίου και Λέσβου.

Στα προβλήματα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου θα αναφερθεί με την εισήγησή του το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Βαγγέλης Παλαιολόγος.

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης, θα κοπεί η βασιλόπιτα της Π.Ε.Δ.