Σελίδες

AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Φεβ 2013

ΒΙΝΤΕΟ : Η Σαμιώτισσα στη γαλλική τηλεόραση!

Πηγή φωτογραφίας: TF1

Στο μεγαλύτερο talent show στη Γαλλία, το «The Voice», που παρουσιάζει στο κανάλι «TF1» ο Νίκος Αλιάγας ακούστηκε, έστω και για λίγο, η θρυλική «Σαμιώτισσα»! Ας είναι καλά η 27χρονη Στεφανία Ρίζου, η οποία διαγωνίζεται στο εν λόγω show και ήδη κατέπληξε κοινό και κριτική επιτροπή με την ερμηνεία της στο τραγούδι της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, το «Skyfall», της Adele. Απλά δείτε το  απολαυστικό βίντεο!

Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία αρχικά τραγούδησε, εκτός διαγωνισμού, Μάνο Χατζιδάκη, αποθεώθηκε από το όρθιο -μετά το πέρας της ομολογουμένης έξοχης ερμηνείας της- κοινό, αλλά και από την κριτική επιτροπή. Μέλος της, μάλιστα, την προέτρεψε να τραγουδήσει τη Samiotissa και η Στεφανία Ρίζου, ψύχραιμη, δεν έχασε την ευκαιρία!

Δείτε την καλύτερη δωρεάν διαφήμιση για την Ελλάδα και τη Σάμο μέσω της γαλλικής τηλεόρασης, μέσα από την υπέροχη αυτή ελληνική φωνή και παρουσία (το παρακάτω βίντεο προέρχεται από το ελληνικό Star Channel και η αναφορά στη "Σαμιώτισσα" αρχίζει στο 39:23΄):



Σήμερα η Στεφανία Ρίζου είναι από τα κεντρικά πρόσωπα στην επίσημη ιστοσελίδα του show.

Πηγή φωτογραφίας: TF1
 
Την ίδια ώρα, και ο Σάκης Ρουβάς που έχει συνεργαστεί μαζί της επί σκηνής, την αποθεώνει μέσω Twitter για τη χθεσινή ερμηνεία της!