Σελίδες

AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Φεβ 2013

Η αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου



Ντέρμπι κορυφής την Κυριακή στις 14:30 στο γήπεδο Σάμου. Η πρωτοπόρος Α.Ε. Βαθύλλου - Πανσαμιακού αντιμετωπίζει τον δεύτερο στη βαθμολογία, ΑΟ Πολυκράτη, ο οποίος έχει δύο βαθμούς λιγότερους.

Αυτός θα είναι και ο μοναδικός αγώνας για την Α' Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου. Όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της 12ης Αγωνιστικής για την Α'Κατηγορία αναβλήθηκαν.


Στην Β' Κατηγορία θα διεξαχθεί η πλήρης 13η Αγωνιστική και πιο συγεκριμένα οι αγώνες:


ΜΠΑΣΚΕΤ

Για τη 14η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής μπάσκετ (2ος Όμιλος Νότου) ο ΑΟ Πολυκράτης υποδέχεται την Κυριακή 10/2 στις 12:00 τον Εργοτέλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Πυθαγορείου.

Για την 8η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανδρών μπάσκετ "Δημήτριος Θάνος" ο ΑΣ Λαίλαπας αντιμετωπίζει το Σάββατο 9/2 στις 16:00 τον ΑΣ Κέρκη στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου.

Ο αγώνας Αναγέννηση - ΠΑΣ Ίκαρος, για το ίδιο πρωτάθλημα, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 9/2 στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος, στις 12:00. 
Υπάρχει πολύ πιθανή περίπτωση αναβολής και πάλι του συγκεκριμένου αγώνα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη θάλασσα Σάμου και τροποποίησης των ακτοπλοϊκών δρομολογίων.

ΒΟΛΕΪ

Ο Ιωνικός Σάμου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 9/2, στις 21:00, στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο της Λαμίας την Φθία για τη 12η Αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 βόλεϊ.