Σελίδες

AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Φεβ 2013

Τα δικαιολογητικά εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για υποψηφίους με σοβαρές παθήσεις


Aπό 20 Φεβρουαρίου έως 8 Μαρτίου θα κατατίθενται στις  επταμελείς Επιτροπές των Νοσοκομείων τα δικαιολογητικά των υποψηφίων που επιθυμούν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την κατηγορία των ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, όπως έγινε γνωστό από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι καταθέτουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά σε μία μόνο από τις επιτροπές των Νοσοκομείων τα παρακάτω δικαιολογητικά :

* Αίτηση
* Ιατρικές γνωματεύσεις από Δημόσιο Νοσοκομείο οι οποίες φέρουν σφραγίδα Διευθυντού είτε Κλινικής  ΕΣΥ ή Εργαστηρίου ή Πανεπιστημιακού Τμήματος αντίστοιχα.
* Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και
* Πιστοποιητικό ποσοστού αναπηρίας το οποίο παίρνουν από τα ΚΕ.Π.Α. Το δικαιολογητικό αυτό υποβάλουν μόνο όσοι υποψήφιοι πάσχουν από μειωμένη οπτική οξύτητα (με ποσοστό αναπηρίας άνω του 85%) ή κινητικά προβλήματα οφειλόμενα σε αναπηρία άνω του 67%.

Για περισσότερες πληροφορίες οι μαθητές μπορούν να απευθύνονται στα ΓΕΛ-ΕΠΑΛ στα οποία φοιτούν, καθώς και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σάμου, στο τηλ. 22730 80431.