Σελίδες

AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Νοε 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα σαμιώτικα κρασιά πήγαν Θεσσαλονίκη!

Ο Νίκος Καραβοκυρός, γραμματέας της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) και η Ροδούλα Ταμβάκου από το τμήμα πωλήσεων της Ε.Ο.Σ.Σ.

Στην έκθεση οίνου "Χάρτης των Γεύσεων" δίνει το "παρών" το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Νοεμβρίου η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ).

Στην Αποθήκη Γ΄ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης (stand 249), παρουσιάζει στο κοινό της πόλης και τους επισκέπτες της έκθεσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό επτά από τα πιο δημοφιλή κρασιά της, το Samena, το Golden Samena, το "Ψηλές Κορφές", το Grand Cru, το Vin Doux, το Nectar και το Anthemis.

Όλοι όσοι βρεθούν εκεί μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν τα κρασιά της Ε.Ο.Σ.Σ και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για αυτά από τους εκπροσώπους της Ένωσης.

Το ωράριο λειτουργίας του "Χάρτη των Γεύσεων" και για την Κυριακή 30 Νοεμβρίου είναι 13:00 - 21:00, ενώ το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες από το stand της Ε.Ο.Σ.Σ στην έκθεση οίνου "Χάρτης των Γεύσεων"!


 







Φωτογραφίες: My Samos Blog


Ο Χάρτης των Γεύσεων, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2003 από τη "Wine Plus", φέτος μάλιστα υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνει περισσότερους από 80 οινοποιούς από τις σημαντικότερες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας, αποσταγματοποιούς και εισαγωγείς οίνων.

Υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες, φίλους του κρασιού και επαγγελματίες του χώρου από όλη την Ελλάδα, αλλά πλέον και από το εξωτερικό.

Φέτος, οι επισκέπτες του Χάρτη των Γεύσεων έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα ευρύ φάσμα κρασιών: και τα φρέσκα της εσοδείας 2014, τις νέες ετικέτες και συσκευασίες, αρκετές από τις οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση, και βεβαίως τις γνωστές αγαπημένες επιλογές από πολλές φημισμένες περιοχές της Ελλάδας και της υφηλίου.

Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις και μαγειρικές επιδείξεις από κορυφαίους chef και ζαχαροπλάστες της Θεσσαλονίκης.