Στην ενότητα "Cheese and Wine" της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών "Detrop" στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε πριν από λίγες μέρες με τα κρασιά της η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ)!
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ε.Ο.Σ.Σ., "η Ένωση δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια έκθεση, αφού τα ξηρά αλλά και τα γλυκά της κρασιά κάνουν δυναμικά παντρέματα με τα πιο "απαιτητικά" τυριά. Η προσέλευση του κόσμου στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO - Δ.Ε.Θ στη Θεσσαλονίκη ήταν εξαιρετικά ικανοποιητική, όπως και οι εντυπώσεις για τα σαμιώτικα κρασιά. Και ιδιαίτερη τιμή μας έκανε ο κύριος Ηλίας Μαμαλάκης που συνδύασε το Samos Anthemis με κοπανιστή σε σεμινάριο που εκείνος ηγήθηκε".
Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή της Ε.Ο.Σ.Σ στην ενότητα "Cheese and Wine" της διεθνούς έκθεσης "Detrop"!