Σελίδες

AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Ιαν 2018

BINTEO: Στον τηλεοπτικό "αέρα" τα παλαιωμένα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου!


Στην ανερχόμενη τηλεοπτικά και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική εκπομπή "Kill Bad Food", στο Alert TV, όπου ο γνωστός (από τους «Σπείρα-Σπείρα») performer Χρήστος Μουστάκας παρουσιάζει ό,τι σχετίζεται με το καλό φαγητό, τα παλαιωμένα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου είχαν, για μια ακόμη φορά, την τιμητική τους.

Κατά την πρώτη εκπομπή της φετινής χρονιάς, το βράδυ του Σαββάτου έγινε on air μια απολαυστική γευστική δοκιμή στο Samos Anthemis, το οποίο εμφανίστηκε ως "πρωταγωνιστής" στα γιορτινά δείπνα. 

Το εντυπωσιακό αυτό κρασί, με το βαθύ πορτοκαλί χρώμα και τις ανταύγειες σε απόχρωση χαλκού που μαρτυρούν τη βαθιά παλαίωσή του, κατόρθωσε να "κλέψει" την καρδιά των συντελεστών της εκπομπής, αλλά και του πανελλήνιου τηλεοπτικού κοινού μέσω Αlert TV, αναμεταδόσεων από διάφορα τηλεοπτικά μέσα αλλά και Live Streaming.

Στο στούντιο ξεχύθηκαν αρώματα μελιού, κερήθρας μελιού, καραμέλας βουτύρου, γλυκών κουταλιού ή και κερασιών σε αλκοόλ, σε φόντο κακάο και σοκολάτας, που συνθέτουν το ιδιαίτερα πολύπλοκο και πυκνό αρωματικό προφίλ του Samos Anthemis που κλείνει απολαυστικά κάθε δείπνο.

Καλεσμένη της εκπομπής ήταν η υπεύθυνη marketing και επικοινωνίας του ΕΟΣ Σάμου Μαργαρίτα Ικαρίου, η οποία και μίλησε για την οινοποιητική παράδοση του νησιού, τις ορεινές πεζούλες ξερολιθιάς, τον μόχθο των αμπελοκαλλιεργητών και τη γκάμα των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου.

Δείτε αποσπάσματα από την εκπομπή αυτή!


Πηγή: SamiaAmpelos.gr