AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Δεκ 2012

Επιμένουν στην απεργία οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αιγαίου


Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν κατά πλειοψηφία στη γενική συνέλευσή τους τα μέλη του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Ειδικότερα, κατεβαίνουν εκ νέου σε απεργία έως και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, με ταυτόχρονη κατάληψη των κτιρίων όπου επιτελούνται διοικητικές λειτουργίες του Πανεπιστημίου Αιγαίου (με διευκόλυνση, πάντως, στην εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών για την πραγματοποίηση της προσεχούς συνεδρίασης της Συγκλήτου).

Παράλληλα, αναλαμβάνουν κοινές δράσεις με τους υπόλοιπους συλλόγους του Πανεπιστημίου (ΔΕΠ, ΕΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, Συμβασιούχων Υπαλλήλων, Φοιτητών) και θα συμμετάσχουν σε συνάντηση με συλλόγους και φορείς της Λέσβου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου. Προχωρούν, τέλος, σε παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση της Συγκλήτου την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, ενώ την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 9:00 συγκαλούν νέα έκτακτη γενική συνέλευση με τηλεδιάσκεψη.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού «Ασημάκης Πανσέληνος» του Πανεπιστημίου Αιγαίου τονίζει ότι τα μέλη του δίνουν «μια μάχη δύσκολη, με αυταπάρνηση, ενότητα, αποφασιστικότητα. Δεν αφήνουμε κανένα συνάδελφο να απολυθεί. Καλούμαστε να υπερβούμε τον εαυτό μας, σε πολύ δύσκολες συγκυρίες. Τώρα πρέπει να δείξουμε συναδελφική αλληλεγγύη, θέληση και πίστη στην ανατροπή αυτής της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, να αντισταθούμε στην διάλυση του κράτους και στην εξαφάνιση της δημόσιας παιδείας. Όλοι μαζί μπορούμε.

Λέμε όχι στις εκβιαστικές πολιτικές αποφάσεις
 
Λέμε όχι στην διάλυση του Πανεπιστημίου Αιγαίου
 
Λέμε όχι στις απολύσεις των συναδέλφων μας».