AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Δεκ 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Διάκριση σαμιώτικου ούζου σε φεστιβάλ γεύσεων της Αθήνας


Το Ouzo Zarbanis, προϊόν της ποτοποιίας Εμμ. Ζαρμπάνη από τη Σάμο κατέκτησε αυτή την Κυριακή αργυρό μετάλλιο συσκευασίας - ποιότητας στο Φεστιβάλ "Ελλάδα - Γιορτή - Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013" που διεξήχθη από την Παρασκευή 29/11 έως και την Κυριακή 1/12 στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στην Αθήνα.

Συνολικά στη διοργάνωση παρουσιάστηκαν 150 από τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων παραγωγών που επιλέχτηκαν για την ποιότητα των προϊόντων τους από την γευσιγνωστική ομάδα του περιοδικού "Αθηνοράματος" και του www.athinoramaumami.gr

Στο ίδιο φεστιβάλ συμμετείχε με τα περίφημα σε όλο τον κόσμο σαμιώτικα κρασιά της και η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ), εκπροσωπούμενη από τον κ. Αντωνακάκη, του τμήματος πωλήσεων. Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου η Ε.Ο.Σ.Σ θα συμμετάσχει και στην έκθεση "Χάρτης των Γεύσεων" στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφίες από το stand της ποτοποιίας Ζαρμπάνης και το stand της Ε.Ο.Σ.Σ στο Φεστιβάλ "Ελλάδα - Γιορτή - Γεύσεις - Χριστούγεννα 2013"!














Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα του Cash-Carry Zarbanis στο Facebook και Γιώργος Αντωνακάκης