AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Ιαν 2019

Ευχές για το 2019 από αντιπεριφερειάρχη, δήμαρχο και μητροπολίτη Σάμου


Τις ευχές τους για το νέο έτος εκφράζουν προς τον σαμιακό λαό ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, και ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας, κ. Ευσέβιος.

Ο κ. Κατρακάζος δήλωσε: "Ακόμη ένας  δύσκολος χρόνος για τον τόπο μας πέρασε. Δώσαμε τη μάχη της επιβίωσης κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, παλέψαμε πολλές φορές αβοήθητοι για τα αυτονόητα και κατορθώσαμε να σταθούμε όρθιοι. 

Ένας νέος χρόνος ξεκινάει. 

Εύχομαι και ελπίζω τον νέο χρόνο η ελπίδα να επανέλθει στην ψυχή όλων μας. Εύχομαι σε κάθε σπίτι στη Σάμο, την Ικαρία, τους Φούρνους και τη Θύμαινα υγεία, ευτυχία και δύναμη. Εύχομαι να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί, να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας, για τις καλύτερες μέρες που δικαιούμαστε, για ένα σίγουρο μέλλον για τα παιδιά μας".

Ο κ. Αγγελόπουλος ανάφερε τα εξής: "Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες, 

Αφήνουμε πίσω το 2018 χρονιά γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις αλλά και δημιουργία!

Εύχομαι ολόψυχα, το 2019 να είναι για όλους μας μια καλύτερη χρονιά, ειρηνική, με κοινωνική αλληλεγγύη, οικογενειακή ευτυχία και θετική προοπτική. 

Υποδεχόμαστε το νέο έτος με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις μας. 

Με σύμπνοια και ειλικρινή συνεργασία, είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να πάμε τη Σάμο μας πιο μπροστά, πιο ψηλά.

Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία, αγάπη και ευημερία.

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2019!"

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας, κ. Ευσέβιος δήλωσε:

"Μέ τήν εὐκαιρία τῶν κοσμοσωτηρίων ἑορτῶν τῆς τοῦ Χριστοῦ Γεννήσεως καί τῆς ἀνατολῆς τοῦ νέου ἔτους, σᾶς ἀπευθύνω χαιρετισμόν ἐγκάρδιον, εἰρήνης καί ἀγάπης, μήνυμα ἐλπίδος γιά ἕνα καλύτερο αὔριο, μαζί μέ τήν βαθεῖα πίστιν, ὅτι τό θεῖον Βρέφος, ὁ Σωτῆρας Χριστός, ὁ Ἄρχων τῆς εἰρήνης δέν μᾶς ἐγκαταλείπει.

Ἄς εἶναι πάντοτε συνοδίτης σας, ὁλόκληρον τόν καινούργιον χρόνον 2019.

Μετ’ εὐχῶν καί ἀγάπης ἐν Θεῷ σαρκωθέντι
† Ὁ Σάμου καί Ἰκαρίας Εὐσέβιος"

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com