AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Ιαν 2019

Τη Χριστιάνα Καλογήρου στηρίζει η ΝΔ για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου


Την απόλυτη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητα της Χριστιάνας Καλογήρου για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τη βεβαιότητά του για την επανεκλογή της στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντηση που είχε μαζί της σήμερα, στα γραφεία του κόμματος, στην Πειραιώς. 

Η κ. Καλογήρου ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ατζέντα του προσφυγικού-μεταναστευτικού. Περιέγραψε τις δραματικές διαστάσεις που έχει προσλάβει ξανά -λόγω και των καιρικών συνθηκών- το πρόβλημα της διαβίωσης των προσφύγων στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο και επέκρινε την κυβέρνηση για αδιαφορία.
 
Επιπλέον, ανέδειξε την ανάγκη άμεσης και δραστικής ενίσχυσης των υπηρεσιών ασύλου στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, προκειμένου να γίνεται ταχύτερα η απονομή του σε όσους το δικαιούνται και να υπάρξει άμεση αποσυμφόρηση των νησιών.
 
Τέλος, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου επισήμανε τη σημασία που προσδίδει στο καθεστώς του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά για την οικονομική επιβίωση των κατοίκων τους.
 
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε την κ. Καλογήρου για την ενημέρωση και τη διαβεβαίωσε ότι για την επόμενη κυβέρνηση τα θέματα αυτά θα είναι πρώτης προτεραιότητας.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com