AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Ιαν 2019

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου: "Άμεση πρόσληψη παιδιάτρων-συνάντηση με υπ. Υγείας"

 
Για "προκλητική για άλλη μια φορά" στάση της κυβέρνησης, του αρμόδιου υπουργείου Υγείας και της 2ης ΥΠΕ στα σοβαρότατα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της υγείας στη Σάμο κάνει λόγο ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.
 
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, σχετικά με τη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής με μόνο μία παιδίατρο, στο αίτημά του για άμεση συνάντηση με τον υπουργό Υγείας και τη διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ "καμία απάντηση δεν έχουμε μέχρι σήμερα".
 
"Η πολιτική τους έχει εγκαταλείψει τους χιλιάδες κατοίκους των νησιών μας, καθώς και τους χιλιάδες μετανάστες-πρόσφυγες που τους κρατάει εγκλωβισμένους να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες στο νησί μας. Κανένα από τα χρόνια αιτήματά μας δεν έχει δρομολογηθεί, όπως μαζικές προσλήψεις μονίμου προσωπικού για την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου, δημιουργία ιατρείου μέσα στο ΚΥΤ και άμεσο απεγκλωβισμό των μεταναστών-προσφύγων από το νησί και τη χώρα" σημειώνει ο σύλλογος.
 
Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Σάμου απαιτούν την άμεση πρόσληψη παιδιάτρων για την εύρυθμη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής και των εξωτερικών της ιατρείων, καθώς και άμεση συνάντηση του συλλόγου με τον υπουργό Υγείας και τη διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ για τα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Φωτογραφία: Νίκος Δραπανιώτης
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com