Σελίδες

AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Φεβ 2013

Η αθλητική δράση του Σαββατοκύριακου


Ενδιαφέροντες αγώνες σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ θα απολαύσουν οι φίλαθλοι στη Σάμο αυτό το Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Φεβρουαρίου.

Βόλεϊ
 
Την Παναχαϊκή, πρωτοπόρο ομάδα στον 2ο όμιλο της Α2 του βόλεϊ αντιμετωπίζει ο Ιωνικός Σάμου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρλοβάσου το Σάββατο 2/2 στις 20:00. Οι φίλαθλοι με τη μαζική προσέλευσή τους μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα της Σάμου στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία φέτος και παράλληλα να παρακολουθησουν μία από τις καλύτερες ομάδες βόλεϊ που έχουν έρθει στη Σάμο, ένα φαβορί για την άνοδο στην Α1.


Ποδόσφαιρο

Αγώνες για τα πρωταθλήματα Α' και Β' Κατηγορίας αλλά και για δύο ομίλους του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου περιλαμβάνει η ατζέντα για το Σαβατοκύριακο 2 - 3/2.

- Για την 11η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας ο ΑΣ Κουρσάρος αντιμετωπίζει την Κυριακή 3/2 στις 12:00 τον ΠΑΣ Ίκαρο στο γήπεδο των Φούρνων.

- Για την 12η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας θα διεξαχθούν δύο αγώνες την Κυριακή 3/2:

1) Στις 11:30 η Αναγέννηση υποδέχεται στο γήπεδο Σάμου τον ΑΟ Λυκούργος.
2) Στις 14:30 στο γήπεδο Σπαθαραίων η τοπική ομάδα αγωνίζεται με τον ΑΠΣ Αγ. Αθανάσιο.

Για το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Σάμου (Α' Όμιλος Σάμου) θα διεξαχθεί την Κυριακή 3/2 στο γήπεδο Σάμου ο αγώνας ανάμεσα στον Αρίσταρχο και την ΑΕ Βαθύλλου-Πανσαμιακού.

Την ίδια ημέρα και ώρα, επίσης για το Κύπελλο (Β' Όμιλος Σάμου) ο ΑΨΕΣ Πυθαγόρας θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Πολυκράτη στο γήπεδο Κοντακέικων.

Μπάσκετ

Την Κυριακή 3/2 ο ΑΟ Πολυκράτης δίνει κρίσιμο αγώνα με την Πεντέλη στο κλειστό της Νέας Πεντέλης. Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ Εθνικής (2ος Όμιλος Νότου).

Η ομάδα τουυ Πυθαγορείου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.