AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Ιουν 2017

Δίκαιη λύση ζητούν οι εργαζόμενοι του Δήμου Σάμου

Πηγή φωτογραφίας: era-aegean.gr

Άμεση και δίκαιη λύση ζητούν από την κυβέρνηση τόσο ο δήμαρχος Σάμου όσο και οι εργαζόμενοι του δήμου, όπως δήλωσαν σε  κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης.

"Ζητούμε μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους συμβασιούχους. Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων" δήλωσε ο κ. Αγγελόπουλος, και τόνισε ότι χρειάζεται προσυνεννόηση  με το ελεγκτικό συνέδριο  επισημαίνοντας  ότι οι προκηρύξεις θα πρέπει να είναι συμβατές με το υπάρχον πλαίσιο και τη σχετική ευρωπαϊκή νομοθεσία που είχε προηγηθεί της κρίσης.

"Σε καμία περίπτωση  οι προκηρύξεις να μην είναι φωτογραφικές. Οι προβλεπόμενες μοριοδοτήσεις πρέπει να επιτρέπουν σε όλους να λάβουν μέρος και να λαμβάνεται υπόψη η αποκτηθείσα προϋπηρεσία των ήδη εργαζομένων στους δήμους" είπε καταλήγοντας ο Δήμαρχος Σάμου.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του συλλόγου εργαζομένων συμπαραστέκονται στον αγώνα  των  67 συμβασιούχων του Δήμου,  εκ των οποίων  οι 55 εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας. Δηλώνουν  ικανοποιημένοι με κάποιες από τις βελτιώσεις που έγιναν στην τροπολογία  αλλά ανήσυχοι για το μέλλον των συναδέλφων τους που παραμένει αβέβαιο.

Πηγή: era-aegean.gr