Ούζο, κρασί και αφράτα, λαχταριστά γλυκίσματα, όλα από τη Σάμο! Είχαν την τιμητική τους το τελευταίο τριήμερο, στο μεγάλο φεστιβάλ "Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις-Άνοιξη 2014" που διοργάνωσε το περιοδικό "Αθηνόραμα", στην "Τεχνόπολη", στην Αθήνα. Το My Samos Blog ήταν εκεί και σας μεταφέρει τις εικόνες.
Τα ποτήρια σηκώθηκαν ψηλά, αφού οι πολυπληθείς επισκέπτες του ραντεβού-θεσμού πια των γεύσεων δεν έχασαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τι εστί σαμιώτικο ούζο, αλλά και γλυκό κρασί!
Τα γέμιζαν και τους τα προσέφεραν οι υπεύθυνοι από τις αποσταγματοποιίες "Ζαρμπάνης" και "Γιοκαρίνης", αλλά και αυτοί της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ.).
Και φυσικά ανάρπαστα έγιναν και τα cronuts (κρόνατς) της "Sam Parianos", της οικογένειας Παριανού από το Καρλόβασι.
Το νέο αυτό προϊόν που εδώ και έξι μήνες παράγεται σε διάφορες γεύσεις στη Σάμο στα πρότυπα του νεοϋορκέζικου γλυκίσματος - συνδυασμού κρουασάν με ντόνατ, βγαίνει σύντομα και στα ράφια όλης της χώρας (πληροφορίες στην ιστοσελίδα της "Sam Parianos").
Πάρτε και εσείς τώρα γεύσεις από τη σαμιώτικη αυτή παρουσία στο αθηναϊκό φεστιβάλ!
Τα γέμιζαν και τους τα προσέφεραν οι υπεύθυνοι από τις αποσταγματοποιίες "Ζαρμπάνης" και "Γιοκαρίνης", αλλά και αυτοί της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ.).
Και φυσικά ανάρπαστα έγιναν και τα cronuts (κρόνατς) της "Sam Parianos", της οικογένειας Παριανού από το Καρλόβασι.
Το νέο αυτό προϊόν που εδώ και έξι μήνες παράγεται σε διάφορες γεύσεις στη Σάμο στα πρότυπα του νεοϋορκέζικου γλυκίσματος - συνδυασμού κρουασάν με ντόνατ, βγαίνει σύντομα και στα ράφια όλης της χώρας (πληροφορίες στην ιστοσελίδα της "Sam Parianos").
Πάρτε και εσείς τώρα γεύσεις από τη σαμιώτικη αυτή παρουσία στο αθηναϊκό φεστιβάλ!
Stand της αρτοποιίας "Sam Parianos", Υιοί Δημ. Παριανού:
Stand της ποτοποιίας Εμμ. Γιοκαρίνη:
Stand της ποτοποιίας "Ζαρμπάνης":
Stand της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ.):
Φωτογραφίες: My Samos Blog