AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Απρ 2015

Τουριστική παρουσίαση και της Σάμου στην Κωνσταντινούπολη στις 21/5


Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο της προβολής των νησιών της στην αγορά της Τουρκίας, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Σάμου και των άλλων νησιών του Βορείου Αιγαίου σε επιλεγμένους τουριστικούς πράκτορες και τουριστικά γραφεία της Κωνσταντινούπολης.
 
Η παρουσίαση των προορισμών του Βορείου Αιγαίου θα οργανωθεί από την  Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας ξεχωριστά για κάθε νησί, καθώς και των συγκοινωνιακών συνδέσεων των νησιών, ενώ οι προσκλήσεις σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες θα αποσταλούν από το γραφείο Ε.Ο.Τ Κωνσταντινούπολης σε συνεργασία με την TURSAB.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ε.Ο.Τ Κωνσταντινούπολης (Cumhuriyet Street No 181, 5th Floor, Harbiye - Istanbul) σε  τουριστικούς επιχειρηματίες, την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015.

Στη συνέχεια, θα γίνουν οργανωμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, Β2Β, των Τούρκων επιχειρηματιών με τουριστικούς επιχειρηματίες από τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, οι οποίοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην παραπάνω δράση.

Δεδομένης της σημασίας της τουριστικής αγοράς της Τουρκίας για τα νησιά μας, και της ανάγκης οργανωμένης προσέγγισης της αγοράς της Κωνσταντινούπολης, η παραπάνω δράση μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα, εφόσον εξασφαλισθεί η συγκροτημένη συμμετοχή επιχειρηματιών από τα νησιά της Περιφέρειας.

Όποιοι επιχειρηματίες τουρισμού επιθυμούν να παρευρεθούν στις επιχειρηματικές συναντήσεις, και δεν το έχουν ήδη δηλώσει, θα πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσουν εγκαίρως τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Ανδρομέδας 15, 811 00  Μυτιλήνη, τηλέφωνο: 2251353420-3, Fax: 2251353424, e-mail: tourismos@pvaigaiou.gov.gr ή στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, κ. Χατζημιχάλη Άννα - Μαρία, Τηλέφωνο & Fax : 2273353459, e-mail: gtp@samos.pvaigaiou.gov.gr προκειμένου να οργανωθεί η συμμετοχή του.

Φωτογραφία: Μανώλης Marg