AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Μαρ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η εκδήλωση "Από τη σμυρναίικη παράδοση στο ρεμπέτικο"!

Φωτογραφίες του Νίκου Χουσά στη σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Καπετάν Λαχανάς" στο facebook

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου "Ο Καπετάν Λαχανάς" διοργάνωσε την Κυριακή τη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο "Από τη σμυρναίικη παράδοση στο ρεμπέτικο" στο αμφιθέατρο του ΓΕ.Λ Σάμου.

Στην εκδήλωση αυτή η μουσική παράδοση της Σμύρνης συνάντησε το ρεμπέτικο.

Όπως αναφέρει η Έλενα Χουσνή, η οποία παρακολούθησε την εκδήλωση, "ο 'Καπετάν Λαχανάς 'κατάφερε με μια υπέροχη εκδήλωση να μας ταξιδέψει πίσω, στις απαρχές του Ρεμπέτικου, στη Σμύρνη, στα καφέ Αμάν και στα καφέ Σαντάν, στις πρώτες ηχογραφήσεις, στην πορεία του Ρεμπέτικου, στον δικό μας Ρούκουνα, τον γνωστό ως "Σαμιωτάκι"... 

Άψογη η ατμόσφαιρα της εποχής που δημιούργησαν τα μέλη του Συλλόγου μαζί με το μουσικό σχήμα Σαμάν. Koστούμια, σκηνικό, χορός, ρυθμός, κέφι, νοσταλγική διάθεση, η χθεσινή εκδήλωση τα είχε όλα. 

Ήταν μια εξαιρετικά όμορφη βραδιά που, όπως είπε και ο πρόεδρος κ. Μανώλης Φρατζής ήταν η πρώτη από μια σειρά θεματικών εκδηλώσεων που ο Σύλλογος προγραμματίζει. Η προσπάθειά τους, το πείσμα τους, το μεράκι τους αποτελεί παράδειγμα για όλους μας. Σας ευχαριστούμε!"

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες του Νίκου Χουσά που κοινοποιήθηκαν στη σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Καπετάν Λαχανάς" στο facebook!