AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Μαρ 2017

Εκδήλωση για το συνέδριο TEDx του Παν/μίου Αιγαίου στο Καρλόβασι στις 18/3


Παράλληλη εκδήλωση για το 3ο συνέδριο TEDx του Πανεπιστημίου Αιγαίου* θα διοργανωθεί και στη Σάμο το Σάββατο 18 Μαρτίου. 

Στο κτίριο της πρώην Εμπορικής Σχολής στο Καρλόβασι, στο οποίο στεγάζεται το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, θα προβάλλονται από τις 12 το μεσημέρι μέσω livestreaming τα δρώμενα του 3ου TEDx University Of The Aegean.

Στα διαλείμματα θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια και εκθέσεις σχετικά με το θέμα του φετινού συνεδρίου, “COSMOS”. Όλα αυτά προκειμένου οι παρευρισκόμενοι να λάβουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία του συνεδρίου.

Συγκεκριμένα, ομάδα από το Κέντρο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας “Φάρος”, θα πραγματοποιήσει ένα workshop σχετικά με τις ομιλίες, ερχόμενη σε επαφή με τους παρευρισκόμενους.

Παράλληλα, μια έκπληξη θα περιμένει το κοινό που θα βρεθεί στην Εμπορική Σχολή, δημιουργώντας διλήμματα και έντονες εντυπώσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

* Τι είναι το TEDx-University of the Aegean

Το TEDx-University of the Aegean επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 18 Μαρτίου 2017, στο Θέατρο Απόλλων. Με ανανεωμένη διάθεση για ιδέες που αξίζει να διαδοθούν και πιστό στο όραμα του για ένωση των νησιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου κάτω από έναν κοινό σκοπό. Εκτός από το main event που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο, Χίος, Σάμος, Μυτιλήνη και Ρόδος, καταρρίπτουν τις γεωγραφικές αποστάσεις που τους χωρίζουν και πραγματοποιούν παράλληλα events με livestreaming, workshops, exhibitions και δραστηριότητες μεταφέροντας την εμπειρία του TEDxUniversityoftheAegean στα νησιά του Αιγαίου. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Τι είναι το TEDx

Στο πνέυμα των ιδεών που αξίζει να διαδίδονται, το TEDx είναι ένα πρόγραμμα τοπικών συνεδρίων που διοργανώνονται ανεξάρτητα και φέρνουν κοντά τους ανθρώπους για να μοιραστούν μια εμπειρία παρόμοια με του TED. Σε ένα TEDx, μαγνητοσκοπημένες ομιλίες TED και ζωντανές ομιλίες συνδιάζονται για να δώσουν το έναυσμα για συζήτηση και επικοινωνία. Οι εκδηλώσεις αυτές, έχουν τον διακριτικό τίτλο TEDx όπου το x σημαίνει το ανεξάρτητα διοργανωμένο συνέδριο. Ο οργανισμός TED Conference παρέχει τις γενικές κατευθύνσεις για το πρόγραμμα TEDx, αλλά οι εκδηλώσεις οργανώνονται ανεξάρτητα από τους κατά τόπους οργανωτές.

Τι είναι το TED

Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στις Ιδέες που Αξίζει να Διαδίδονται. Ξεκίνησε σαν ένα τετραήμερο συνέδριο στην Καλιφόρνια πριν από 30 χρόνια και πλέον έχει επακταθεί και στηρίζει την αποστολή του με ποικίλες πρωτοβουλίες. Tα δύο ετήσια συνέδρια TED προσκαλούν τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της σκέψης αλλά και της δράσης από όλο τον κόσμο να μιλήσουν για 18 λεπτά ή λιγότερο. Πολλές από αυτές τις ομιλίες γίνονται μετά διαθέσιμες, ΔΩΡΕΑΝ, στη σελίδα TED.com. Ανάμεσα στους ομιλητές του TED είναι και οι Bill Gates, Jane Goodall, Eliza- beth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Sal Khan και Daniel Kahneman.