AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Οκτ 2019

Κλείνουν τα μαγαζιά στην πόλη της Σάμου για το συλλαλητήριο στις 21/10


Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου για το προσφυγικό-μεταναστευτικό συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας της πόλης της Σάμου, ενώ τα καταστήματα στην πόλη θα παραμείνουν κλειστά από τις 4 μ.μ έως το τέλος της συγκέντρωσης.

Στη σχετική ανακοίνωση συμμετοχής ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου αναφέρει: 

"Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 4 μμ στην πλατεία Δημαρχιακού Μεγάρου της πόλης μας.

Παράλληλα καλούμε τα μέλη μας να κλείσουν τα καταστήματά τους κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης."

Από την πλευρά του, ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 16:00 που έχει ως στόχο την αποσυμφόρηση του νησιού μας από τους πρόσφυγες – μετανάστες που έχουν κατακλύσει την πόλη της Σάμου!

Καλούμε όλα τα μέλη μας και το προσωπικό των καταστημάτων μας να παραβρεθούν στην Πλατεία Δημαρχείου να δείξουμε όλοι μαζί ότι η πόλη μας δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση!

Παράλληλα όλα τα καταστήματα εστίασης θα παραμένουν κλειστά ως ένδειξη διαμαρτυρίας από τις 16:00 έως την λήξη της συγκέντρωσης!"

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com