AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Οκτ 2019

Ο εορτασμός του προστάτη της Αστυνομίας Αγ. Αρτεμίου στη Σάμο


Την Κυριακή γιορτάστηκε με λαμπρότητα και στη Σάμο η «Ημέρα της Αστυνομίας» και επίσης τιμήθηκε η μνήμη του προστάτη του Σώματος, μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις στο νησί διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου.

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής τελέστηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην πόλη της Σάμου, ενώ ακολούθησε Δοξολογία.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών φρουράς της 79 ΑΔΤΕ.

Στις εκδηλώσεις στη Σάμο παραβρέθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Ταξίαρχος Ελευθέριος Ντουρουντούς, όπως και εκπρόσωποι θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των ενώσεων αποστράτων, συνδικαλιστικοί φορείς, καθώς επίσης αστυνομικό προσωπικό και πολίτες, ενώ  παρέστη στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.



Στο πλαίσιο του εορτασμού, της Ημέρας της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε επίσης, κατά τις τελευταίες ημέρες, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Σώματος. Σημειώνεται ότι οι μισές από τις φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν, πρόκειται να διατεθούν για τις ανάγκες παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.  

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com