AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Σεπ 2016

Αγώνες χρονομέτρου για ποδήλατα δρόμου και ποδήλατα βουνού στις 21/9


Η Ομάδα Δρομέων του Ε.Ο.Π.Σ.Σ (Ελληνικός, Ορειβατικός, Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου) διοργανώνει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου αγώνες χρονομέτρου για ποδήλατα δρόμου και ποδήλατα βουνού με αφετηρία και τερματισμό στην πόλη της Σάμου.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 18:00.

Οι αναβάτες και των δύο τύπων ποδηλάτων θα κατευθυνθούν από την πλατεία προς το τουριστικό λιμάνι, στη συνέχεια θα κάνουν αναστροφή στο ύψος του ξενοδοχείου "Samos", θα διασχίσουν την παραλιακή οδό μέχρι τον επάνω κόμβο του Μαλαγαρίου και θα επιστρέψουν για τον τερματισμό στην πλατεία Πυθαγόρα.

Η συνολική διαδρομή που θα διανύσουν είναι γύρω στα 5 χιλιόμετρα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις δωρεάν συμμετοχής στο κατάστημα Di Mario στην οδό Καπετάν Σταμάτη 18 στην πόλη της Σάμου, ή στο τηλέφωνο 2273025433.

Οι αγώνες διοργανώνονται σε συνεργασία με τον Δήμο Σάμου και εντάσσονται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας*, η οποία φέτος έχει ως επίκεντρο το νησί του Πυθαγόρα.

Φωτογραφία του Δημήτρη Κοράκη

* Λίγα λόγια για τη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στη Σάμο:

Η Σάμος έχει επιλεγεί την φετινή χρονιά ως το επίκεντρο των δράσεων και εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης κοινού και φορέων για τα οφέλη της βιώσιμης κινητικότητας κατά την διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου. 

Στο πλαίσιο αυτό το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας διοργανώνει σειρά δράσεων ενημέρωσης που θα κορυφωθούν με την επίσκεψη στο νησί του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου.

Χάρη στην μεγάλη συμμετοχή ομάδων, συλλόγων, οργανώσεων και εθελοντών από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, δεκάδες εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους θα λάβουν χώρα στην πόλη της Σάμου, το Καρλόβασι, το Πυθαγόρειο και τον Μαραθόκαμπο. 



"Ελάτε να γιορτάσουμε παίζοντας, μαθαίνοντας, ενημερώνοντας, ευαισθητοποιώντας τους εαυτούς μας και τους άλλους!"