AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Σεπ 2016

Ενημερωτικά φυλλάδια στα δημοτικά σχολεία για την οδική ασφάλεια


Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου ένστολο προσωπικό των Υπηρεσιών Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, διένειμε τη Δευτέρα ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, σε γονείς και μικρούς μαθητές, κατά την προσέλευσή τους στα σχολικά συγκροτήματα της Σάμου, της Λέσβου και της Χίου, για την καθιερωμένη τελετή του αγιασμού.

Στα συγκεκριμένα φυλλάδια, περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δίνονται χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές στα παιδιά και στους γονείς τους.

Η πρωτοβουλία αυτή, που πραγματοποιείται με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των γονέων ως προς την τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς, ιδιαίτερα κατά την μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα, αλλά και την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Δείτε τι περιέχουν τα ενημερωτικά φυλλάδια για την οδική ασφάλεια (κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση των σελίδων):