AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Απρ 2019

Ο απολογισμός του συνδυασμού "Η Σάμος μπροστά" από τον Μιχάλη Αγγελόπουλο


Τον απολογισμό των πεπραγμένων του συνδυασμού "Η Σάμος μπροστά" για την περίοδο 2014-2019 πραγματοποίησε την Τετάρτη στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου ο δήμαρχος Σάμου και επικεφαλής του συνδυασμού, Μιχάλης Αγγελόπουλος, μαζί με τους επικεφαλής φορέων και υπηρεσιών.

Τον συντονισμό της παρουσίασης είχε ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Δημήτρης Βασιλειάς, ο οποίος έδωσε καταρχήν τον λόγο για μια σύντομη εισαγωγή στον δήμαρχο, για να ακολουθήσουν ο Γιάννης Καραγιαννίδης, προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών που αναφέρθηκε στα έργα που μελετήθηκαν, εντάχθηκαν και ξεκίνησαν κατά την διάρκεια της τετραετίας κι αυτά που έχουν προγραμματιστεί ή ενταχθεί. 

Η Αγγέλα Καζάκου, προϊσταμένη του τμήματος προγραμματισμού, αναφέρθηκε στο έργο που παρήχθη στον τομέα της.

Στη συνέχεια πήρε εκ νέου τον λόγο ο δήμαρχος, που με την μέθοδο της τριλογίας, αναφέρθηκε στα σημαντικότερα έργα για τις τέσσερις δημοτικές ενότητες: Βαθέος, Πυθαγορείου, Καρλοβάσου και Μαραθοκάμπου χωριστά.

"Από όπου κι αν υπηρετήσω στο μέλλον, η Σάμος είναι η πατρίδα μου και θα την υπηρετώ με πάθος, με ενθουσιασμό και κυρίως με πίστη ότι μπορούμε να πάμε ψηλά. Ο πήχης είναι ψηλά και σας παρακαλώ συνεχίσετε και να εκπροσωπήσετε το νησί όπως του αρμόζει" ήταν τα λόγια με τα οποία με τα οποία έκλεισε την ομιλία του σε μια από τις τελευταίες ομιλίες του ως Δήμαρχος Σάμου.

Η συνέχεια της παρουσίασης δόθηκε από τους δύο επικεφαλής δημοτικούς συμβούλους των σημαντικών νομικών προσώπων, τον Κυριάκο Πατσίδη, για το κοινωνικό έργο του Ν.Π.Δ.Δ. "Σαμιακή Αρωγή" και την Άννη Ανδρεάδου για τον Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ, που εμφανώς συγκινημένη μίλησε με θερμά λόγια ευχαριστώντας όσους συνέδραμαν το έργο της.

Πηγή: VoreioAigaio.ERT.gr
Αναδημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com