AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Απρ 2019

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 2 έως 8/5


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 2 έως την Τετάρτη 8 Μαΐου (σε έκδοση 3D στις 7-8/5), καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Εκδικητές: Η τελευταία πράξη". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου θα προβάλλει και την μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 3", με ώρα έναρξης τις 18:00.

Η ταινία "Εκδικητές: Η τελευταία πράξη (Avengers: Endgame)" είναι μία ταινία επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2019.



Η υπόθεση της ταινίας:

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του τρελού τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο των Εκδικητών. 


Σκηνοθεσία:  Anthony και Joe Russo. Πρωταγωνιστούν:  Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Brie Larson, Scarlett Johansson, Karen Gillan, Paul Rudd, Dave Bautista.

Διάρκεια: 181'.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Η ταινία "Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας (How to Train Your Dragon: The Hidden World)" είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2019.


Η υπόθεση της ταινίας:

Αυτό που ξεκίνησε ως μια απίθανη φιλία ανάμεσα σε έναν έφηβο Βίκινγκ και έναν τρομερό δράκο, την Οργή της Νύχτας, έχει εξελιχθεί σε μια επική τριλογία που μας αφηγείται τη ζωή τους. Σε αυτό, το επόμενο κεφάλαιο, ο Ψάρης και ο Φαφούτης θα ανακαλύψουν επιτέλους τον αληθινό προορισμό τους στη ζωή: ο επικεφαλής του χωριού θα γίνει κυβερνήτης του Μπερκ έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του και ο δράκος θα γίνει αρχηγός του είδους του. Τότε, εμφανίζεται η πλέον σκοτεινή απειλή που έχουν ποτέ αντιμετωπίσει - όπως και η εμφάνιση μιας θηλυκής Οργής της Νύχτας- και έτσι θα δοκιμαστεί καθοριστικά η δύναμη της σχέσης τους. 



Σκηνοθεσία: Dean DeBlois. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Διάρκεια: 104'.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6976094181.