AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Αυγ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το 8ο Φεστιβάλ "Χορευτικό αντάμωμα στο Αιγαίο"!


Το 8ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών με τίτλο "Χορευτικό Αντάμωμα στο Αιγαίο" διοργανώθηκε πριν από λίγες μέρες από το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών στο χωριό Μυτιληνιοί Σάμου. Στο φεστιβάλ παρουσιάστηκαν χοροί από:

1. Το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου
2. Τον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Χώρας - Ποτοκακίου "Η Ειρήνη"
3. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Σάμου "Ο Καπετάν Λαχανάς"
4. Τον Εκπολιτιστικό και Επιμορφωτικό Συλλόγου Μυτιληνιών
5. Τη χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύλων "Ίμβρασσος"
6. Το φιλοξενούμενο από την Κοζάνη χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοζάνης "Τα Πλατάνια", το οποίο αναβίωσε και το έθιμο του "Φανού Κοζάνης".

Μετά την παρουσίαση των χορών ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι, στο οποίο ο κόσμος είχε την ευκαιρία να χορέψει μέχρι αργά το βράδυ, υπό τους ήχους ορχήστρας από την Ικαρία.


Δείτε φωτογραφίες από το φεστιβάλ!










Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού Συγκροτήματος Μυτιληνιών Σάμου, ευχαριστεί θερμά τους χορευτές και τους χοροδιδασκάλους τους για το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που παρουσίασαν, τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Ικαρίου για την παρουσίαση, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που εθελοντικά βοήθησαν στη διεξαγωγή του φεστιβάλ και του γλεντιού, τον πρόεδρο του χωριού κ. Ελευθερόγλου, τους χορηγούς για τη στήριξη, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μυτιληνιών για τη φιλοξενία, τον Δήμαρχο Σάμου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Σάμου, καθώς και όσους άλλους τίμησαν με την παρουσία τους το 8ο Χορευτικό Αντάμωμα στο Αιγαίο.