AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Σεπ 2016

Αρχίζουν τα μαθήματα στον Σκακιστικό Σύλλογο Σάμου


Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου "Μέλισσος" ανακοίνωσε την έναρξη μαθημάτων σκακιού για την φετινή χειμερινή περίοδο (Σεπτέμβριος 2016 – Ιούνιος 2017).

Τα μαθήματα απευθύνονται σε σκακιστές κάθε ηλικίας και επιπέδου και θα πραγματοποιούνται τόσο στην πόλη της Σάμου όσο και στο Καρλόβασι ως εξής:

Πόλη της Σάμου: μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο απόγευμα και ώρες 16.00 έως 20.00 στο κτίριο του Αρχιπελάγους "Μανιάκειο". Διδάσκουν οι Δημήτρης Δαγκλής και Γιάννης Διαμαντάκος. Ο Όμιλος θα είναι ανοικτός και κάθε Τετάρτη απόγευμα κατά τις ώρες 19.00 – 21.00. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου της 24ης του Σεπτέμβρη.

Καρλόβασι: μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο απόγευμα και ώρες 16.00 έως 20.00 στο κτίριο “Αλγόριθμος” της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Διδάσκουν οι Αντώνης Τσολομύτης, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών και Νίκος Ροκοπάνος, εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Μαραθοκάμπου. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου της 1ης του Οκτώβρη.

Το ύψος της ετήσιας συνδρομής ανέρχεται σε 50 ευρώ ανά οικογένεια.

Όσοι ενδιαφέρονται για το Τμήμα της Πόλης της Σάμου παρακαλούνται να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τον Δημήτρη Δαγκλή στο τηλέφωνο 6946951431 ή στο email ddaglis@hotmail.com .

Οι ενδιαφερόμενοι για το Τμήμα στο Καρλόβασι παρακαλούνται να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τον Νίκο Ροκοπάνο στο τηλέφωνο 6934685843 ή στο email nikosrokopanos@gmail.com .