AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Φεβ 2017

Τι συζητήθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Σάμου

Πηγή φωτογραφίας: era-aegean.gr

Με δεκαεπτά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο Σάμου.

Αρχικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Αμυρσώνης  διάβασε έγγραφο με το οποίο ζητείται από την κυβέρνηση η απόσυρση ανάρτησης των δασικών χαρτών.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος μετά από αίτημα της μείζονος αντιπολίτευσης, έκανε ενημέρωση επί των εξελίξεων του προσφυγικού και της δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου.

Ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης", Κώστας Τζίχας, έκανε παρέμβαση για την απόφαση του euro group και την θέσπιση νέων αντιλαϊκών μέτρων.

Μετά από αίτημα της μείζονος αντιπολίτευσης και παρουσία εκπροσώπων του νεοσύστατου Φιλοζωϊκού συλλόγου Σάμου, συζητήθηκε το θέμα των αδέσποτων σκυλιών, μετά την διακοπή λειτουργίας του animal care. Αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να καλυφθεί η δαπάνη των έξι εθελοντών κτηνιάτρων από την Αθήνα για την στείρωση και προστασία περίπου 100 ζώων ενώ ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέλιος Θάνος, έβαλε το θέμα της παραχώρησης οικοπέδου από κάποια δημότη για την δημιουργία κυνοκομείου, που όμως αντιμετωπίστηκε γενικά από το σώμα με επιφύλαξη.

Στο θέμα της παραλαβής του έργου "Βελτίωση ασφάλειας της περιμετρικής οδού"και της γνωστής κατολίσθησης στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου ο δήμαρχος αιφνιδίασε προτείνοντας να μην γίνει παραλαβή προς το παρόν του έργου, ωσότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την αποκατάσταση με τις νέες πιστώσεις που εξασφαλίστηκαν.

Πηγή: era-aegean.gr