AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Φεβ 2017

Εγκαίνια του νέου Κ.Α.Π.Η Σάμου

Πηγή φωτογραφίας: era-aegean.gr

Η δημοτική αρχή Σάμου εγκαινίασε την Τρίτη το κοινωνικό καφενείο, το φυσικοθεραπευτήριο, την αίθουσα της χορωδίας και τα γραφεία του νέου Κ.Α.Π.Η  που στεγάζονται  στο κτίριο της Σαμιακής Αγοράς. 

Τους νέους χώρους ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος  ενώ στην  συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και των δύο Κ.Α.Π.Η στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης, η οποία γέμισε ασφυκτικά καθώς είχαν μεταφερθεί με λεωφορείο από το Καρλόβασι τα μέλη του Κ.Α.Π.Η της περιοχής.

Την  πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος ενώ το καλωσόρισμα όλων έκανε η Δημοτική σύμβουλος και μέλος του Ν.Π.Δ.Δ "Σαμιακή Αρωγή", Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος, ενώ στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της "Σαμιακής Αρωγής", Κυριάκος Πατσίδης.

Ακολούθησε  η χορωδία του Κ.Α.Π.Η Σάμου που απέδωσε πέντε τραγούδια, υπό την διεύθυνση του Σταύρου Βουρούδη και τον Στράτο Ασβεστά στο κρουστό, για να συνεχίσει η χορωδία και ορχήστρα του Κ.Α.Π.Η Καρλοβάσου με γνωστά αγαπημένα τραγούδια και την συνοδεία μπουζουκιού, αρμόνιου και κρουστών.

Πηγή: era-aegean.gr