AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Απρ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Καθάρισαν εθελοντικά τον βυθό στο Κοκκάρι!

Φωτογραφίες από τη σελίδα της Δημοτικής Κοινότητας Κοκκαρίου στο facebook

Τέσσερις αυτοδύτες βούτηξαν το πρωί του Σαββάτου στο Κοκκάρι Σάμου και τις γύρω παραλίες με σκοπό τον εθελοντικό καθαρισμό του βυθού.

Συγκεκριμένα καθάρισαν τον βυθό από τον "Μονόπετρο" στη συνοικία "Ταρσανάς", το "Μοσχονήσι" και το λιμανάκι του χωριού με την παραλία "Λαιμός", με δυο καταδύσεις, την πρώτη στο "Μονόπετρο", με μέγιστο βάθος 9 μέτρα, και τη δεύτερη στο λιμάνι, με μέγιστο βάθος τα 7 μέτρα.

Η Δημοτική Κοινότητα Κοκκαρίου ευχαριστεί "όσους συνέβαλαν ώστε να γίνει δυνατή η ενέργεια της ομάδας αυτοδυτών και ειδικότερα τον Μιχάλη Πνευματικάκη της "Γεωπονικής Λύσης" για τους διάτρητους σάκους που παρείχε και τον Κυριάκο Κυπραίου για την παραχώρηση του σκάφους του".

Η κοινότητα απευθύνει "ένα ακόμη πιο μεγάλο "ευχαριστώ" προς τους τέσσερις δύτες, την Birgit Feige, τον Ανδρέα Παρτσάφα, τον Κώστα Μακρή και τον Αλέξανδρο Μαλαγάρη".

Δείτε τις φωτογραφίες από αυτή την εθελοντική δράση καθαρισμού στο βυθό του Κοκκαρίου που αναρτήθηκαν στη σελίδα της Δημοτικής Κοινότητας Κοκκαρίου στο facebook!