AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Ιουλ 2017

Προσλήψεις της Δ.Ε.Η στη Σάμο


Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η) ανακοίνωσε την πρόσληψη δύο υπαλλήλων γραφείου για το κατάστημα πωλήσεών της στη Σάμο.

Οι υπάλληλοι θα καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες της επιχείρησης και θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη Δ.Ε.Η ΣΑΜΟΥ, Οδός Κανάρη 30, Τ.Κ 83100, Σάμος και ειδικότερα στην υπηρεσία ΔΠΩΛ/Κατάστημα Πωλήσεων Σάμου (αρμόδιος: κ. Τσάμπος Ευάγγελος, τηλέφωνο 2273025220).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Ιουλίου.