AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Ιουλ 2017

Χειροπέδες σε τέσσερις στην πόλη της Σάμου

Φωτογραφία αρχείου

Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν από την αστυνομία σε ισάριθμα περιστατικά που συνέβησαν την Δευτέρα και την Τρίτη στην πόλη της Σάμου.

Τα περιστατικά της Τρίτης 18 Ιουλίου:

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν έναν 18χρονο αλλοδαπό στην πόλη της Σάμου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικού.

Ειδικότερα, ο 18χρονος επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, μία ταυτότητα συριακών Αρχών η οποία όπως εξακριβώθηκε ήταν πλαστή.

Η ταυτότητα κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν έναν 21χρονο αλλοδαπό στην πόλη της Σάμου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών, εισήλθε σε δύο θαλάμους όπου διέμεναν άλλοι αλλοδαποί και αφαίρεσε συνολικά 27 κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου. 

Τα περιστατικά της Δευτέρας 17 Ιουλίου:

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν έναν 19χρονο αλλοδαπό στην πόλη της Σάμου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 19χρονος επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο ένα δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία το οποίο όπως εξακριβώθηκε ήταν πλαστό.

Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου συνέλαβαν έναν 26χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απείθειας.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος, βρισκόμενος σε χώρος παραμονής αλλοδαπών, αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις αστυνομικού κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου. 

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.