AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Απρ 2019

Ο Δήμος Σάμου στο 2ο Φεστιβάλ Yachting στον Άλιμο από 11-14/4


O Δήμος Σάμου, συμμετέχει από τις 11 έως τις 14 Απριλίου στο 2ο Φεστιβάλ Yachting, τη μεγάλη γιορτή του θαλάσσιου τουρισμού που πραγματοποιείται στη μαρίνα Αλίμου της Αττικής. 

Η συμμετοχή του δήμου στο φεστιβάλ (stand 61), εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς του προσπάθειας για την τουριστική προβολή και προώθηση του νησιού.

Το 2ο Φεστιβάλ Yachting έχει ως σκοπό να παρουσιάσει την μοναδικότητα του θαλάσσιου τουρισμού, προβάλλοντας  τις δραστηριότητες που προσφέρονται στους επισκέπτες των παράκτιων περιοχών και δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να επιβιβαστούν σε σκάφη βιώνοντας την τουριστική αυτή εμπειρία.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει επίσης παρουσιάσεις προορισμών που διαθέτουν υποδομές θαλάσσιου τουρισμού, σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στην οποία ο Δήμος Σάμου θα παρουσιάσει και θα προβάλει βίντεο που θα αναδεικνύει τις υποδομές του νησιού για το YACHTING και την υποδοχή κρουαζιερόπλοιων. 

Η Σάμος έχει την ευκαιρία να παρουσιαστεί σε μεγάλες εταιρείες θαλάσσιου τουρισμού και να προσελκύσει επισκέπτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

Η είσοδος στο 2ο Φεστιβάλ Yachting είναι δωρεάν για κοινό και επαγγελματίες, ενώ υπάρχει και δωρεάν parking.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ:




Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com