AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Απρ 2019

BINTEO-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πέρασε στον τελικό ο Κέρκης Μαραθοκάμπου!

Φωτογραφία του Θανάση Κυριάκου από τη μεγάλη νίκη-πρόκριση του Κέρκη

Ηρωικός ο Κέρκης Μαραθοκάμπου, πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου τον πρώτο θρίαμβο! Έδωσε σκληρή μάχη με αντίπαλο την ομάδα της Ρόδου, Ροδίων Άθλησις, στη Νέα Ερυθραία στην Αθήνα, και τη νίκησε με 3-1 σετ, νίκη που του έδωσε την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής, ένα βήμα πριν από το θαύμα της ανόδου στη Volley League!

Αν και έχασε το πρώτο σετ με 25-17, ο Κέρκης γύρισε "τούμπα" το παιχνίδι, με "μέταλλο" πρωταθλητή! Πήρε τα τρία επόμενα σετ με 25-20, 25-18 και 25-23 το τέταρτο, σετ στο οποίο έχανε με 17-12, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ανακάμψει και να βγάλει νοκ άουτ την ισχυρή Ρόδο!






Οι παίκτες και οι υπόλοιποι άνθρωποι της ομάδας πανηγύρισαν τη μεγάλη αυτή νίκη, από κοινού με τους Σαμιώτες της Αττικής - και όχι μόνο - που έδωσαν βροντερό παρόν στις κερκίδες!



Δείτε παρακάτω ολόκληρο τον νικηφόρο αγώνα του Κέρκη Μαραθοκάμπου!



Στον πρώτο ημιτελικό ο ΟΦΗ (Ηράκλειο Κρήτης) κέρδισε καθαρά τη Δραπετσώνα με 3-0 σετ (25-18, 25-23, 25-17) και πέρασε στον αυριανό τελικό.

Πλέον αύριο, Κυριακή 14 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, και πάλι στο κλειστό "Στ. Καλαϊτζής" της Νέας Ερυθραίας, θα παίξουν στον μεγάλο τελικό ο Κέρκης με τον πολύ δυνατό ΟΦΗ. Όποιος κερδίσει ανεβαίνει στα "σαλόνια" της Volleyleague!


Μπράβο στην ομάδα της Σάμου, θερμά συγχαρητήρια!

Φωτογραφίες-live ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα: Θανάσης Κυριάκου

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com