AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Απρ 2019

H Sky Express ενώνει τη Σάμο με Παρίσι και Άμστερνταμ


Τη δυνατότητα σε επιβάτες από Γαλλία και Ολλανδία να πετάξουν πιο εύκολα προς τη Σάμο δίνει η πρόσφατη συνεργασία της ελληνικής αεροπορικής εταιρεία Sky Express με τις παγκοσμίου κύρους αεροπορικές εταιρίες Air France και KLM. 

Αναλυτικότερα, από τις 5 Απριλίου 2019, οι επιβάτες μπορούν πλέον να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο, για δρομολόγια που συνδέουν τα αεροδρόμια "Charles de Gaulle" της Γαλλίας και “Schiphol” της Ολλανδίας, με τη Σάμο και άλλους 23 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express, είτε από το www.airfrance.com και www.klm.com, είτε από τα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με τις τρεις παραπάνω εταιρίες.

Η συμφωνία διασύνδεσης επιτρέπει στους επιβάτες να πετάξουν σε συνολικά 24 νέους προορισμούς προς Ελλάδα, από τα αεροδρόμια " Charles de Gaulle" και “ Schiphol”, με τελικό προορισμό Σάμο, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Κεφαλονιά, Χίο, Κέρκυρα, Κύθηρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κω, Ικαρία, Χανιά, Λήμνο, Μήλο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Σύρο και Ζάκυνθο, μέσω Αθήνας. 

Επίσης, όσοι ταξιδεύουν σε πτήση με ανταπόκριση, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο πλήρως ανανεωμένο lounge της Sky Express, στο αεροδρόμιο των Αθηνών.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com