AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Δεκ 2012

«Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα»


Τη δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», που στόχο έχει την ενίσχυση άπορων οικογενειών, οργανώνει ενόψει των εορτών το Κοινωνικό Παντοπωλείο-«ΣΤΗΡΙΖΩ», μέσω της ΝΟ.ΔΕ. Σάμου.

Ειδικότερα, στην προσπάθειά της να σταθεί στο πλευρό όσων δοκιμάζονται εν μέσω κρίσης, βοηθά τα κοινωνικά παντοπωλεία στη Σάμο, με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η εν λόγω δράση ξεκινά από σήμερα και ολοκληρώνεται την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου. Είναι ενταγμένη στην κοινωνική πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ» στην οποία συμμετέχουν η ΝΔ, η ΝΟ.Δ.Ε., η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα www.xmassmiles.gr, όπου υπάρχει λίστα με τα είδη που μπορεί να προσφέρει κανείς, ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την εξέλιξη της προσπάθειας.

Για όσους επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα κέντρα συλλογής θα είναι τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου στο Βαθύ καθημερινά από τις 11.00-13.00 το πρωί και  από τις 19.00-20.00 το απόγευμα. Στο Καρλόβασι τα γραφεία της τοπικής επιτροπής, από τις 19.00-20.00 το απόγευμα  του Σαββάτου και της Δευτέρας.

«Καλούμε όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν δωρίζοντας αγαθά, αλλά κυρίως διαδίδοντας την προσπάθεια με κάθε μέσο, ώστε να βοηθήσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα τα παιδιά να χαμογελάσουν», προτρέπει ο Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Σάμου, Νίκος Στεφανής.