AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Ιουλ 2013

Συνεχίζεται την Παρασκευή 19/7 το Summer Island Movie Festival


Μετά από ένα τριήμερο διάλειμμα, το φεστιβάλ Summer Island Movie Festival επανέρχεται την Παρασκευή 19/7 με δύο σκηνοθέτες από το εξωτερικό, τον Ed Talavera από το Μαϊάμι και την Tamara Erde από το Παρίσι, ενώ θα κλείσει αργά το βράδυ με τη ροκ συναυλία των Βootleg.

Στις 10:00 το πρωί και για ένα δίωρο, η Tamara Erde θα αναπτύξει το θέμα "Πολιτικό ντοκιμαντέρ", σε ένα εργαστήρι (masterclass) που θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο της Μαυρογενείου Σχολής, χρησιμοποιώντας τις δικές της ταινίες μικρού μήκους.

Στις 21:00 ο κινηματογραφιστής Ed Talavera θα παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ "Μαρια Σεβαστάκη", μια ματιά στη ζωή της ζωγράφου - καλλιτέχνιδος από το Καρλόβασι.

Στη συνέχεια θα προβληθούν ταινίες μικρού μήκους της Tamara Erde και οι δύο σκηνοθέτες θα δεχτούν ερωτήσεις από το κοινό. Μαζί θα βρίσκεται και η Μαρία Σεβαστάκη, η οποία θα μεταφέρει την εμπειρία της από το γύρισμα του δικού της ντοκιμαντέρ.

Η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία των Bootleg, του ροκ συγκροτήματος από τη Σάμο, η οποία θα αρχίσει στις 23:00.

Το κόστος συμμετοχής στο πρωινό εργαστήρι με θέμα "Πολιτικό ντοκιμαντέρ" είναι 5 ευρώ, ενώ η είσοδος στις βραδινές προβολές και τη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό.