AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Ιουλ 2015

"Λευκή Νύχτα" στην πόλη της Σάμου το Σάββατο 1 Αυγούστου


Το Σάββατο 1 Αυγούστου στην πόλη της Σάμου θα λάβει χώρα η "Λευκή Νύχτα", ο θεσμός που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου.

Εκείνη τη νύχτα, από τις 8 μ.μ μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής, τα καταστήματα σε όλη την πόλη θα είναι ανοιχτά, θα κάνουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις και παράλληλα θα διοργανώνουν μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις και παιχνίδια για παιδιά.

Ο Εμπορικός Σϋλλογος Σάμου καλεί τους επαγγελματίες, εμπόρους, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας, ξενοδόχους, αλλά και όλους όσους το επιθυμούν για άλλη μια φορά, να δώσουν το "παρών", συμμετέχοντας στη μεγάλη αυτή γιορτή της πόλης της Σάμου.

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης της Σάμου θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την μεταμεσονύκτια βόλτα τους, συνδυάζοντας τις αγορές με τη διασκέδαση, καθώς κάθε γειτονιά του κέντρου της πόλης θα κρύβει τις δικές της εκπλήξεις.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο, "τέτοιες δράσεις βοηθούν στην ψυχολογία εμπόρων και πελατών, ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από εκδηλώσεις που κοστίζουν ελάχιστα, αλλά αποδίδουν σε πολλά επίπεδα".

Δείτε τι έγινε στη "Λευκή Νύχτα" του 2014!