AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Ιουλ 2015

"Γιορτή του Πατέρα" στον Παγώνδα το Σάββατο 1 Αυγούστου


Εκδήλωση για να τιμήσει τον Πατέρα διοργανώνει ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου "Η Ομόνοια" το Σάββατο 1 Αυγούστου στο Πολιτιστικό Κέντρο και την Πλατεία του Παγώνδα, με ώρα έναρξης τις 7 μ.μ.

Στη "Γιορτή του Πατέρα", όπως κάθε χρόνο, τον πρώτο λόγο τον έχουν τα παιδιά. Γι' αυτό και φέτος ο σύλλογός έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να εκφράσουν την αγάπη τους για τον πατέρα, αλλά και να δημιουργήσουν αντλώντας θέματα από την επικαιρότητα.
   
Το πρόγραμμα της γιορτής στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Παγώνδα περιλαμβάνει:

- Παρουσίαση κειμένων και ποιημάτων των παιδιών, τα οποία αναφέρονται στον Πατέρα.

- Παρουσίαση από τη Θεατρική Ομάδα των μονόπρακτων με τίτλους "Η γριά και τ΄ Αγγλικά" και "Μα είναι τόσο δύσκολο να βρεις δουλειά στις μέρες μας;", τα οποία αποτελούν δημιουργίες των παιδιών.

- Παιδική μουσική παράσταση με τίτλο "Τι λέει η Αλεπού". Βασίζεται σε μύθους του Αισώπου σε διασκευή της Ελένης Ζιώγα και μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα:

- Παράσταση θεάτρου σκιών με τίτλο "Η εξυπνάδα του Καραγκιόζη", του Βασίλη Θ. Πάσχου.

Όπως κάθε χρόνο, στην πλατεία του Παγώνδα θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τη Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύλων "Ίμβρασσος" και από τη Χορευτική Ομάδα του Συλλόγου "Πυθαγόρας ο Σάμιος".

Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με χορό όλων όσων επιθυμούν, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής από την ορχήστρα του Μανώλη Σάββα.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα: