AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Σεπ 2016

Ποιοι αναπληρωτές καθηγητές προσλαμβάνονται στη Σάμο


Συνεχίζονται από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι διαδικασίες πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Σάμο, ώστε με το πρώτο κουδούνι να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα κενά.

Ειδικότερα, την Πέμπτη το υπουργείο ανακοίνωσε την πρόσληψη 10 αναπληρωτών, πλήρους ωραρίου, των ειδικοτήτων ΠΕ02 (φιλόλογοι), ΠΕ03 (μαθηματικοί) και ΠΕ04 (φυσικές επιστήμες), για την κάλυψη λειτουργικών κενών στα Γυμνάσια και Λύκεια του νησιού.

Οι προσλήψεις αυτές προστίθενται σε αυτές που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη για τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά και, όπως αναφέρει το υπουργείο, "με ταχείς ρυθμούς" θα ακολουθήσουν και οι επόμενες φάσεις προσλήψεων όλων των ειδικοτήτων στη Γενική και Ειδική Εκπαίδευση, μόλις το Α.Σ.Ε.Π αποστείλει τους κυρωμένους πίνακες, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας έως και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, για να τοποθετηθούν, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της Σάμου μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Σημειώνεται, ότι η χρηματοδότηση των προσλήψεων αυτών έγινε από το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Πηγή: Πληροφορίες από Α.Π.Ε-Μ.Π.Ε 

Δείτε στο My Samos Blog τα ονόματα των αναπληρωτών καθηγητών που προσλαμβάνονται σε σχολικές μονάδες της Σάμου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων την Πέμπτη:

Φιλόλογοι ΠΕ02:

ΒΑΜΒΑΤΣΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΒΟΥΡΛΙΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΟΥΤΜΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΡΙΑΝΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ


 Μαθηματικοί ΠΕ03:

ΜΑΚΡΗ ΞΑΝΘΗ
ΤΑΒΛΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΤΣΙΑΝΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ


Φυσικών Επιστημών ΠΕ04:

Φυσικός (ΠΕ04.01):

ΚΑΛΛΙΑΡΕΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Βιολόγος (ΠΕ04.04):

ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ