AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Σεπ 2016

Αντιπεριφερειάρχης Σάμου: "Εδώ και τώρα απεγκλωβισμός των μεταναστών"

 

Δηλώσεις σχετικά με τη φημολογούμενη πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Σάμο η υπεύθυνη για το μεταναστευτικό Αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, και τη φημολογία περί δημιουργίας δεύτερου hotspot στο νησί έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος. 

Ο κ. Κατρακάζος δήλωσε αναλυτικά τα εξής:  

"Πληροφορήθηκα από τοπικό μέσο ενημέρωσης την "εν κρυπτώ" επίσκεψη στη Σάμο της Αντιστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομίας, υπεύθυνης για το μεταναστευτικό και στελεχών του Υπουργείου Μετανάστευσης.
 
Ως περιφερειακή Ενότητα, καμία ενημέρωση ή συμμετοχή σε τυπικές ή "άτυπες" συναντήσεις δεν είχαμε και φυσικά δεν θα έχουμε στο μέλλον υπό αυτές τις περίεργες συνθήκες.

Το αίτημα είναι ένα και μοναδικό: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ των μεταναστών, που παραμένουν στο νησί μας από τα τέλη Μαρτίου. ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΣΑΜΟΥ.

Ως Σάμος έχουμε κάνει τεράστιες προσπάθειες  να "βγούμε από το κάδρο" και να σώσουμε τον τουρισμό μας. Πληροφορούμε τους κυβερνώντες, εάν έχουν άλλα σχέδια, καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν…".