AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Απρ 2014

Εθελοντικός καθαρισμός βυθών και παραλίας στις 10 και 11/5


Η Δυναμική Promotion Σάμου και ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου οργανώνουν διήμερο εθελοντικών καθαρισμών βυθού και παραλίας στις 10 και 11 Μαΐου, στο πλαίσιο της μεσογειακής εκστρατείας "Let’s do it Mediterranean, Καθαρίζουμε τη Μεσόγειο Μαζί!".

Το πρόγραμμα των δράσεων εθελοντικού καθαρισμού είναι το εξής:

- Σάββατο 10 Μαΐου, παραλία Ποτάμι Καρλοβάσου, συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί. Συμμετέχει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Σάμου.

- Κυριακή 11 Μαΐου, παραλία Κοκκαρίου, συγκέντρωση στο λιμανάκι του χωριού στα Μοσχονήσια στις 10:00 το πρωί. Συμμετέχει το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κοκκαρίου, SOS Κοκκάρι.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2273061544.

Η εθελοντική δράση Let's Do It Mediterranean (LDIM), που θα λάβει χώρα στις 10 και 11 Μαΐου 2014 είναι η πρώτη περιφερειακή δράση εθελοντικών καθαρισμών του κινήματος Let’s Do It World! Αναγνωρίζοντας τη μοναδική περιβαλλοντική, οικονομική, πολιτισμική και ιστορική αξία της Μεσογείου, κύριος σκοπός της δράσης είναι ο παράκτιος και υποβρύχιος καθαρισμός της Μεσογείου σε δυο μέρες από εθελοντές, προερχόμενοι από διαφορετικές χώρες, κουλτούρες και θρησκείες. Τρεις ήπειροι ΜΙΑ θάλασσα!