AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Απρ 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παιδιά από Ελλάδα και Νορβηγία σε εργαστήριο μουσικής στη Σάμο!

Μαθητικό κουαρτέτο πνευστών της Φιλαρμονικής "Βαθύλλος" στο εργαστήριο μουσικής του "Youth in Action" στη Σάμο.

Εργαστήρια τέχνης με θέμα τη μουσική, τη ζωγραφική και τον χορό για παιδιά και νέους από την Ελλάδα και τη Νορβηγία πραγματοποιήθηκαν πριν μερικές ημέρες στον Άγιο Κωνσταντίνο Σάμου, στο πλαίσιο του προγράμματος "Youth in Action".

Το ευρωπαϊκό αυτό πρόγραμμα έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα στους νέους από ένα κράτος μέλος να γνωρίσουν τον πολιτισμό, τα ήθη και τον τρόπο ζωής των άλλων ευρωπαϊκών χωρών και να κάνουν διακρατικές φιλίες μέσα από επικοινωνία και δημιουργική συνεργασία.

Παιδιά και νέοι ηλικίας από 13 έως 20 ετών έμειναν μαζί καθ' όλη τη διάρκεια των εργαστηρίων, ενώ επίσης πήραν μέρος σε παιχνίδια και παράλληλες δραστηριότητες.

Την επιμέλεια των εργαστηρίων είχε καλλιτέχνις από τη Νορβηγία ενώ στη διοργάνωση συνεισέφεραν δάσκαλοι από την Ελλάδα και τη Νορβηγία.

Στα εργαστήρια συμμετείχαν και παιδιά από την Φιλαρμονική "Βαθύλλος" της Σάμου. Δείτε φωτογραφίες από την συμμετοχή αυτών αλλά και των άλλων παιδιών από την Ελλάδα και το Nesodden της Νορβηγίας στο εργαστήριο μουσικής του "Youth in Action"!





Φωτογραφίες: Ευρυσθένης Χατζηγιάννης